Grill Gänget

I tisdags fick Bengtsson ett Sms från Lisa från Karlskrona, som frågade om vi ville med ut och grilla, och vem vill inte grilla, och träffa lite annat folk än lumpare. Så vi gick till Systemet och fixa lite öl, o  till ica för att köpa korv. Sen var det bara hem o duscha och sätta på sig solglasögonen innan vi stack ut.

Här kommer lite bilder på Solglasögonens klubben

Jimmy Södergren
Jimmy Södergren (Äkta glasögon)

Södergren gick i en soft lumpar still med foppa tofflor, och mjukisbyxor tillsammans med en vinterjacka, och äka Rayban pilotbrillor.

Christoffer Bengtsson
Christoffer Bengtsson (Falsa glasögon)

Bengtsson, körde lite mer jeans och skyst sommar jacka, och med fixad frilla, och ölen på ryggen. Med ett par billiga pilot glasögon, från en marknad föra sommaren.

Robert Ahlerup
Robert Ahlerup (Äkta glasögon)

Ahlrup, skjorta o uppknäppt jacka kombinerat med keps och ett par Äkta solglasögon, tyvärr flög märket bort på vägen, kommer ej ihåg vilka han hade. Allas pimp.

Markus Holmberg
Markus Holmberg (Falska glasögon)

Jag själv fick ta vad som var rent i väskan, och det fick bli ett par Jeans, och en tröja. Fixade frillan gjorde jag iallafall, så lite seriös var jag, och falska glasögon.

Slutsatts: I karlskrona kan man se ut hur fan som helst, och att en lumpare har många olika stillar:D

Fredrikshavn

Föra fredagen och lördagen var jag och Linda på en liten semester eller weekend i Danmark Fredrikshavn. Vädret var kanon, hotelet var bra, maten var bra, Fredrikshavn var en sovande stad.

Anna Vinkar
Anna bor upp i det gråa huset och hon vinkade hejdå, hon är snäll hon.

Efter att Anna vinkat hejdå till oss så hittar man Linda på sin vanliga plats, jepp den mitt i solen och njuter.

Linda Myser i solen
Linda på däck i solen.

I Danmark hade det en konstig helgdag, så hela Danmark och Fredrikshavn låg och sov när vi kom i land, och sedan fick vi checka in först klockan 14oo. Så jag och Linda gick ett par vändor upp och ner för den tomma gågatan.

Fredrikshavn ganska dött
Lite folk i Danmark just den fredagen.

Och på den tomma gågatan tog jag lite foto på konsten som de hade. Massa stena o lite vatten kan bli rätt snyggt faktiskt.

Vatten konst
En av alla konstiga vattenfall

Sedan fick vi gå och fixa lite lunch i en av få matbutiker som var öppna. Blev pitabröd med salami och äklig bredbar ost som inte alls gick att bre ut.

Lunch
Lunchen.

Sen fick vi hotelet och sedan gick vi och badade men då fick inte kamran följa med, sen blev det Lördag, och Linda tog med mig ut i ett på nyttfött Fredrikhavn, då affärerna hade öppnat. Fast efter en stund började jag tro att det var bara sko affärerna som hade öppet.

Skoaffär
Linda tittade på en del skor.

Fredrikshavn ganska levande
En levande gågata i Fredrikhavn

Linda o henne paraply
Linda köpte ett nytt paraply, fick bara en bild med det och givetvis är det i hamnen

Sen dog Fredrikshavn igen, klockan 1400 så vi fick gå en gång till och köpa lite och knappra på, och gå till vår lunchplats ingen, men solen stod på och vi glassade i solen.

Tillbaka
Fanns där bara en bänk?

Påväg till båten hittade jag denna skylt och tyckte att danskarnas formulering var ganska bra.

Grym skylt
Vad är Onöndig vistelse, eller UnØdig ophold

Det blev 10 bilder från Danmark, o det får sätta stopp för detta inlägg.

Helikopterflygning i Karlskrona

Våra befäl tyckte att vi skulle ut och flyga Helikopter 4. Så då fick vi ju göra det, så jag tog med mig kamran, men sen så hade vi en snäll kille i plutonen som satte sig vid fönstret där det var bra att fotografera. Han kunde inte sätta sig vid ett vanligt fönster utan, han skulle sitta vid det som buktade ut, så det blev inte många foto från himelen.

Flygfoto
Karlskrona

Karlskrona skärgård
Karlskrona Skärgård

Helikopter 4
Helikopter 4 på marken.

Helikopter 4
Helikopter 4 på väg att landa

Det var allt från Marinbasen denna gången.

RSS 2.0