260608

Ja det får inlägget heta. Ska till jobb imorgon upp tidigt också kommer jag ändå inte i säng utan fastnade framför datorn, och mina bilder.

Var i Lomma igår, och tog lite bilder blev inga riktigt bra, mer än Stone, som är ett bestälnings jobb.


Hjärta i Sanden

Linda är borta och varit det i två veckor, hon kommer om en vecka så då passade jag på med en kärleks hälsning vid vattnet.


Kanot Kille

Var bara tvungen han frågade om det blev bra, så han var med på det. Kanske inte att de skulle hamna på en internet sida, på en amatör blogg.


STONE

Sen gjorde jag en tavla i Photoshop. En kompis vill ha lugna ro givande tavlor på sitt kontor, och stenar tycker jag själv är rogivande att titta på. Mixtrade lite på måfå med kurvorna, och med färgen, sen la jag en ram runt, eller två en vit och en svart. Med mina PS kundskaper ska jag vara nöjd.

Till sist mina skitiga strumpor. Har svettats så mycket att det står av sig själv.


Strumpor

Vet ej om det är ett skånskt ut tryck att strumporna är så skitiga att det står av sig själv. Men av en ren slump så hittade jag mina strumpor på detta viset efter en dag på jobbet, och var bara tvungen att för medla detta till hela världen. Jag tyckte det var roligt hoppas ni också gjorde det.

Nej jobb imorgon också, får gå o lägga mig nu.. Men skönt o fått ett inlägg för en gång skull tar så lång tid mella dem nu!´

Hade nu bra allihop.

GlassGubbar

Har ni någon gång funderat på varför våra glassgubbar, vinkar till svenska folket? Här är iallafall, tre glassgubbar som vinkar till oss.

Vad är det de vinkar?

Kom och köp glass av mig? Eller vad är det frågan om. Fattar inte glassfabrikerna att vi köper ändå den glassen vi tycker om och inte den som vinkar högst.

Bildbevis:


Här har vi GBgubben, som gör en lätt vinkning och lyfter på hatten för svenska folket.


Triumfglass vinkar med deras goda glass i handen, och frästar svenska folket.


Dimplomis är direkt in flygen från nordpoolen med varama kläder, och vinkar in svensa folket till menyn av goda glassar.

Bilderna är tagna i Karlskrona, medan jag och Jimmy, Bengtsson och Gusten var ute och gick. I Karskrona äter vi inte Åhus glass även om det är så mycket godare!

RSS 2.0