Första Publiceringen med nya kamran

Ja då var man iväg i mellan dagarna och köpte ny kamra, det fick bli en Nikon D40. Inte så värst dyr och inte den bästa på marknaden. Men den duger till mig.

Jag och Linda bestämde oss för att gå ut och gå i det fina vädret i Göteborg. Det har nämligen varit sol och sådär 5 grader idag, det var länge sen man var med om det. Både i Karlskrona, Skåne och Göteborg. Men nu var det det och det resulterade i minst en bild som kommer här.

Solnedgång
Ett vackert rosa moln bredvid ett lila jag tyckte det var vackert

När vi var nere i skåne så var Sofia på besök först var vi ute och gick, (utan kamra). Sedan åkte vi hem och lagade pizza och såg på massa film. O då fick jag en bild på Linda o Sofia.

Linda och Sofia
Där har vi dom

Ja det var väl inte den snyggaste bilden på dem två men dock fick jag en. Är inte Sofia vacker i min jätte stora t-shirt.


Danmark

Ja då har man varit över sundet yttligare en gång. Denna gången var det, med brossan och hans nya fjälla. Vi drog över föra helgen med öresundståget, och drog till tivoli i Köpenhamn.

Micke och Lisa
Vet inet vad micke gör men Lisa ville gärna vara med tydligen

Micke verkar vara jävligt glad över att få åka tåg.

Familjen Snö
Familjen snö

Familjen snö stod i mörkret och är gjord av konst snö det konstigaste med den snön är ju att den klarar av att vara snö även om det är plus grader i köpenhamn. Konstigt men danskarna har ju aldrig varit som någon annan.

Lisa + Massa nallar
Fisen och massa Nallar

Efter att försökt plocka upp många nallar med sådan klo, så hittade vi maskiner där man betalade 30 danska och var garanterad en nalle som vinst. Man fick nämligen stå tills man fick upp en Nalle, men det berättade inte Lisa för någon hon stoltserade med sina nallar på hela tivolit. O glad i hågen var hon.

Lite fler bilder

Denna gången från kungsholmen.

Fick några minuter över när jag så jag la över bilder till den gamla datorn den jag har internet på, så jag kunde lägga upp lite bilder från kungsholmen när vi var där med Lumpen.

Kungsholmen
På väg ifrån Kungsholmen

Tyvärr så var vädret inte så bra, som det brukar var på våren. Så det flesta bilder från Kungsholmen blev gråa och trista men här är några av det bästa.

Vacker bild
Lite så här gamalt stuck

Föll för den här bilden, både i verkligheten och när jag fångade den på bild. Hoppas verkligen att jag får fler dagar ute på kungsholmen när det är lite bättre väder.

Trappa
Gamal trappa


Kungsholmen är ju Sverige super borg som skulle vara fiends första möte med Sverige där de skulle vända. Och det stucket finns kvar på Kungsholmen och det är verkligen mysigt där. Det känns som att springa runt i en film.

Nej nu kallar lumpen.


Dagens bild

Första problemet med att ha två datorer alla bilder ligger inte på båda, och i och med jag ville lägga upp en bild så fick det bli en gamal, bilden är tagen på MarinBasen och det är en liten del av stacketet in till MarinBasen.

Skydd
Vackert stacket

RSS 2.0