Sista veckan

Jepp nu har vi haft sista veckan i frihet. Ska ju nämligen göra lumpen i 11 månader framåt. men det har ändå hänt en hel del. Jag skulle visa Linda vårt fina skåne, och drog med henne till Alestenar. Vädret var inte det bästa. Men när vi körde ditt öste det ner, men ju närmare vi kom blev det bara dugg regn.

Stor mumriken
Stor mumriken

Där har bröderna lejonhjärta eller Herr blomqvist att leka rosornas krig med. Men som sagt det var inget roligt väder så jag och Linda drog ganska fort.

Södra sverige
Siket skämt

Det är faktiskt lite snyggt att glo på men vad är det för något turisterna i Smygehuk får se det första det gör? Något konstigt konstverk. Men jaja det var inte meningen att hamna där, det var meningen att jag skulle få lite roligt längs med kust vägen men i och med att Linda är så vaksam så läste hon på skyltarna och såg smygehuk och vi körde in för det har Linda ofta tjattat om.

Stora vågor
Höga våger vid utkiken

Det var höga våger och han som står var nog inte den toraste efter bilden. Men jag fick en snygg bild. Synd bara att ljuset inte låg på riktigt bra.

Vackert
Linda

Min underbara Linda, ser ansträngd ut men tycker fotot lyckades ganska bra ändå. Men vi fick hålla kväll någon gång. Men dagen därpå drog vi till Danmark och Helsingör denna gången. Färjan över och gick lite på gå gatan. Och på färjan över till Helsingborg igen kom vi på att kamran var väldigt oanvänd och fick ta några hastiga foto.

Slottet i Helsingör
Slottet

Detta är ett slott jag gärna skulle vilja besöka fast får aldrig tid när jag är i Helsingör. Yttligare ett utflyksmål med Linda haha.

Nu var det slut för idag. Ska bara säga till alla som ska gå Blå hajken, Forsfarare som Jägare, lycka till och ha riktigt jävla skoj i värmland och fjällen. Hoppas det regnar så lite som möjligt för er i fjällen och att det har regnat i värmland så ni slipper gå på grund hela tiden.


Massa regn

Efter som Linda varit här nere på besök och jag jobbat rätt så regelbundet så har bloggen fått lida, men det har ju inte varit något foto väder precis. Det har mest regnat hela tiden. Jag och Linda hade en mysig tur på Onsdagen men inget mer tyvärr. Inte i det fina vädret iallafall.

Men jag glömde min kamra på min och Lindas tur, fast när jag skulle köra in och lämna henne vid bussen så råkade jag se Sea Cloud II vid hamnen, och var ju tvugen att ta några foton på den.

Sea Cloud II
Lyx kryssare

Vädret var inte det bästa som båtens gäster fick upp leva i Malmö, men Polisens orkester spelade för dem. Men man fick inte ta foto på dem.

Sea Cloud II
Ingen liten skuta ändå

Sedan bar det av hemåt och titta på den stora sjö som regnet gjort vid viadukten hemma vid.

Över svämning
Ingen liten vatten pöll

Men blå himmel började nå fram genom de tunga molnen

Första sol glimten
Glädje efter två dagars regn

På tisdag åker jag på läger och stannar borta nästan en och en halv vecka. Så det kommer inte synas så mycket här på den tiden! Ha en perfekt regning dag!

Dagens bild

Sten
En sten bild

I brist på fantasi fick det bli en sten bild.

RSS 2.0