Recentioner

Ja i veckan som gått har jag fått en hel del gjort. Jag har varit på opera men där är det foto förbud så jag la kameran hemma. Men jag var på stan och köpte skiva och film sedan har jag även läst en bok. Så i och med jag inte hade några bilder att lägga upp så tog jag fram kameran och tog några foto på Boken och filmen och Cd:en. Ska vi börja med  boken för det var den jag började att fotografera.

Solstorm av Åsa Larsson
Solstorm Av Åsa Larsson

Ja boken, den har jag suttit med huvudet i sedan jag köpte den förra Söndagen innan jag åkte till lumpen, och blev klar med den i fredags precis innan bussen gick, så ungefär två veckor. Boken var bra. Men mycket inveklad saga som Åsa själv kallar boken. Det är hennes saga. Jag ska inte sitta o skriva handlingen och sånt trams men jag har vänt sidorna så fort jag kunnat för att kunna läsa så mycket så möjligt hela tiden. Den var bra men slutet måste någon annan skrivit för det var inte alls bra.

Bottoms Up
Bottoms Up med Paris Hilton

Filmen köpte jag när jag var i Göteborg. Var bara tvugen en humör film med Paris Hilton i huvudrollen, för mig var det ett måste. Men Paris lön för filmen måste ha varit väldigt stor i och med att de har varit tvugna att animera vissa scener i filmen så jag tror att de hade helt enkelt råd att filma dem. Jag skrattade när jag såg filmen och kommer se den igen. Men den var grymt kass. Men om ni får vägarna förbi hyr eller låna den av mig den är grymt bra! Film kväll hemma hos mig med en film med Paris.

Dia Psalma
Dia psalma - Djupa Skogen

Fick inte riktigt rätt på att ta ett foto på den skivan. Kunde inte använda blixten och kunde inte använda lampan jag brukar så det fick bli en dålig bild. Skivan är rent ut sagt kass. Inte det här trallandet längre utan nu är det mer Metall stuck på skivan med lite Punk i texterna. Nej inte vad jag hoppats på när det var Dia som stod för skivan. Men om jag kopplar bort att det är Dia Psalma och lyssnar på den ett par gånger så kan jag NOG acceptera den.

Ska till Karlskrona ikväll och ska ha kameran med i veckan så det blir kanske någon rolig bild kanske nästa helg. Får hoppas på att det fina vädret håller i sig och jag kan ha tid att ut och röra på mig i veckan.


RSS 2.0