Lopp marknad

Det är inte alltid lätt för en idiell förening att få ihop till räkligt med pengar för att ekonomin ska gå ihopa, så därför har vi i Arlövs Scoutkår försökt skapa en tradition med Loppmarknad en gång om året. Och i går Lördag 12/5 så var det dags för den åtråvärda loppmarknaden. Vi hade böcker som var otroligt roliga och tunga, vi hade kläder som jag inte förstod att folk köpte, vi hade porslin, och inte minst massa små tjaffs som verkligen bara hör hemma på loppmarknader. Sedan hade vi ett korvstånd med korv och läsk o kaffe.

Tr?tta seniorer!
Så här skoj hade vissa.

Men för barn och det mindre scouterna som var nere på loppmarknaden fanns där andra aktiviteter som att kasta boll på brukar, kasta pil på ballonger och kasta ner ett mynt i en tunna vatten och träffa en kopp. Lyckades man med något så fick man ett choklad från lidel som liknade Mars och Snickers, misslyckades man där emot så fick man en mini variant av de två redan nämna.

Marcus
Så har skoj hade han.

Marcus är glad efter att fått tillräkligt med choklad så det räcker i flera månader. En super duktig Scout som hjälpte till med allt under dagen. Sprida glädje, kasta vatten och kränga massa lopper till folket som kom och tittade. En jätte rolig dag i mina ögon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0